ÖNEMLİ : EKSİK BİLGİLERİ OLAN VE ONAY İŞLEMİ YAPMAYAN ADAYLAR HAKKINDA / IMPORTANT : INCOMPLETE INFORMATION ABOUT THE CANDIDATES AND THE APPROVAL PROCESS THAT DO NOT MAKE

Sistemde halen "Yeni Kayıt" konumunda olan ve/veya bilgilerini tamamlamış olan adaylar 23 Temmuz 2017 tarihine kadar eksik/hatalı bilgilerini tamamlamayıp kayıtlarını onaylamadıkları takdirde başvuruları reddedilecektir.

Lütfen başvurularınızı kontrol ediniz.

The system is still "new record" position and/or candidates who have completed the information, 23 July 2017 until the date of missing/incorrect information in Complete, but in a case where the records did not approve the applications will be rejected.

Please check your references.

19 Temmuz 2017, Çarşamba

Hakkımızda

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yabancı Öğrenci Bilgi Sistemi, YOS sınavı ile ilgili tüm süreçlerini takip ve denetiminin yapıldığı yazılımdır. Çanakkale Teknopark Arge projesi olarak geliştirilmektedir.